Account aanmaken

Wim stelde deze vraag op 27 juni 2024 om 11:32.

Hoe maak in een account aan? In een antwoord op een vraag wordt ik verwezen naar een link waar ik een account voor nodig heb. Ik zie wel de tekst dat ik moet inloggen of een account moet aanmaken, maar kom niet verder daarmee. 

Reacties

Theo de Klerk op 27 juni 2024 om 11:49

Volgens mij niet nodig. Je kunt gewoon een antwoord op een vraag intypen en na beantwoorden van een controlevraag (appels - 1) om spam te voorkomen is een naam en emailadres invoeren voldoende.

lukas op 27 juni 2024 om 16:33

je moet wel je e-mail adres invoeren, als dat mischien nog een dingetje is.

Theo de Klerk op 27 juni 2024 om 16:40

Dat klopt. Maar donald.duck@duckstad.wd  werkt ook... het is vooral om eventuele reacties aan je te melden (als je wilt). Verder ziet niemand je adres (ook moderatoren  niet) - een uitvloeisel van de AVG die overigens vaker mis dan raak schiet.

Wim op 27 juni 2024 om 16:54

Theo gaf antwoord op een vraag van mij, en daarin  verwees hij ook naar link naar een document op natuurkunde.nl. Als ik die link gebruik wordt er gevraagd om in te loggen, of, als ik er geen heb, eerst een account aan te maken. Mis ik iets?

Theo de Klerk op 27 juni 2024 om 17:55

Naar andere pagina's op deze site is ook geen account nodig. Maar de link https://www.natuurkunde.nl/artikelen/manage?search%5Bsubject_id%5D=8&search%5Bconcept_id%5D=&search%5Barticle_type%5D=article&commit=Zoeken

opent inderdaad een pagina om eerst in te loggen.  Da's vreemd.

Theo de Klerk op 27 juni 2024 om 19:15

Niet ingelogd kan ik naar "artikelen" gaan (uit de menu bovenbalk) en bij zoeken naar "quantum wereld" zoeken en dat resulteert in https://www.natuurkunde.nl/artikelen?search%5Bsearch_word%5D=&search%5Bsubject_id%5D=8 en elk gevonden artikel kan ik gewoon bekijken.

Waarom dat met de link die ik gaf niet werkt (waarbij ik als moderator wel ingelogd dien  te zijn) is me een raadsel. Maar probeer het in elk geval door te zoeken vanaf "Artikelen" zoals ik aanvankelijk ook al aangaf (maar de URL niet had moeten geven blijkbaar).

Wim op 27 juni 2024 om 22:30

De laatste link van Theo werkt goed, dank daarvoor. Ik dacht ook via 'menu' uit de boven balk verder te komen, maar een click daarop geeft geen menu bij mij. Dat kan aan mijn browser liggen, ga ik verder naar kijken. Voor nu kan ik iig bij de gezochte artikelen, en daar ging het om.

Theo de Klerk op 27 juni 2024 om 23:09

Toch ontdek ik wat geks: als ik niet inlog en op "artikelen" klik krijg ik het volgende te zien:

 

Doe ik hetzelfde als ik WEL ingelogd ben dan zie ik wat anders:

Een extra menu balk waarin ik de artikelen nader kan specificeren, bijv. alleen "artikelen" en alleen onderwerp "quantum mechanica" zodat ik een lijst krijg (en daar wees ik aanvankelijk naar maar dan moet je ineens inloggen).  Tijd voor onderzoek voor de website-makers!

Plaats een reactie

+ Bijlage

Bevestig dat je geen robot bent door de volgende vraag te beantwoorden.

Noortje heeft negen appels. Ze eet er eentje op. Hoeveel appels heeft Noortje nu over?

Antwoord: (vul een getal in)