Ik ken die dingen niet, maar ze registeren blijkbaar gamma straling. In theorie moet je daarmee "foto's" kunnen maken zoals je dat ook in infrarood, UV of rontgen doet en zal het object er dan uitzien zoals het in gamma-licht (extreem kortgolvig) zich voordoet, omgezet naar een zwart/wit achtig patroon dat wij in gewoon licht dan kunnen zien. Dat is dus vaak niet een scherp beeld maar een "wazige vlekkenpatroon".
Zie
https://en.wikipedia.org/wiki/Gamma_camera .
Er is geen "de" camera en gevoeligheid en resolutie worden bepaald door de manier waarop de camera is gemaakt.
Resolutie/oplossend vermogen:
met de korte gammastraling zijn voorwerpen enkele malen de golflengte van gamma straling te "zien" (dan zijn afbuigingspatronen zichtbaar). Zo kan een elektronenmicroscoop meer detail zien dan zichtbaar licht (kortere golflengte). Maar bepalend is het aantal sensors per oppervlak ("pixels" voor het beeld) dat die patronen kan registeren. Vergelijk het met sensors op een gewone fotocamera (1 megapixel, 20 megapixels).
Gevoeligheid: snelheid van verwerking door de sensors (of film). Hoe gevoeliger, hoe minder straling nodig is voor een goed beeld. (bij gewone camera's hebben sommige sensors meer licht nodig (soort drempelwaarde) alvorens als "licht" te registreren).